Snickeri

Snickeri

Ska du bygga ny altan, sätta nya takstolar, inreda en källare eller en vind eller behöver du hjälp med att renovera din bostad kan du anlita snickare i Ockelbo som är proffs på snickeriarbeten. Vi kan hjälpa dig med alla typer av snickeriarbeten som exempelvis trätrappor, räcken, köksinredning, platsbyggda möbler och mycket annat. Vi åtar oss också hela eller delar av entreprenader i samband med nybyggnation, tillbyggnad eller ombyggnation. Du kan kontakta oss för mer information om våra snickeritjänster och om hur vi kan hjälpa dig med dina snickeriuppdrag.

 

När du behöver hjälp med snickeri i Ockelbo

Vi på Spikat & Klart Gävleborg har varit verksamma inom byggbranschen under många år och har genom åren hjälp massor av privatpersoner och företag att förverkliga sina snickeriprojekt. Detta har gett oss massor av goda omdömen från våra tidigare kunder för bland annat vår höga servicenivå men också för våra väl utförda snickeriarbeten. Våra snickare i Ockelbo är yrkesutbildade och har varit aktiva inom bygg under många år vilket gör att det finns kompetens för att kunna utföra alla typer av snickeriarbeten. Vill du få mer information om våra tjänster eller om du behöver hjälp med ett snickeriuppdrag är du välkommen att kontakta oss. Du kan också boka ett hembesök, gratis och utan förpliktelser, så att vi kan komma ut och diskutera ditt projekt och lämna en offert med ett fast pris. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett platsbesök helt utan kostnad - med våra trevliga snickare!

Vårat byggföretag i Ockelbo är ett perfekta bollplanket inför ditt kommande byggprojekt - vi är erfarna, noggranna och håller en nära kunddialog genom hela arbetet. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en av våra duktiga snickare dig inom kort!