Välkommen till oss på Spikat & Klart Gävleborg

Välkommen till oss på Spikat & Klart Gävleborg

Byggföretag Spikat & Klart finns för företag och privatpersoner i Ockelbo. Vi har funnit sedan tre år tillbaka och drivs av Andreas Sjöberg.

Vi snickare är erfarna, kvalificerade och följer alla byggregler för ett lyckat slutresultat. Våra kunder står alltid i centrum och tillsammans hittar vi lösningen för att kunna uppfylla kundens önskemål.

Spikat & Klart bygger din vardag!

Värdeord på vår byggfirma i Ockelbo

  • Kvalitet
    Vår trevliga laganda höjer naturligtvis kvaliteten och vi samtliga har hög arbetsmoral att alltid utföra alla våra byggarbeten av högsta kvalitet - samt samarbetar vi enbart med kvalitativa materialleverantörer.
  • Noggrannhet
    Vi snickare jobbar väldigt noggrant och tidseffektivt för att nå lyckade slutresultat. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga under hela byggprojektet - vi satsar därför på att hålla tidsramen och fullfölja vårt skriftliga avtal.
  • Nära kunddialog
    Vi vill främja en god kundrelation och ett långsiktigt samarbete. Det är därför viktigt för oss att leverera ett värde till dig som kund - vi tar därför inga genvägar på vägen till det lyckade resultatet. 


Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning och kostnadsfri offert!

Boka ett platsbesök helt utan kostnad - med våra trevliga snickare!

Vårat byggföretag i Ockelbo är ett perfekta bollplanket inför ditt kommande byggprojekt - vi är erfarna, noggranna och håller en nära kunddialog genom hela arbetet. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en av våra duktiga snickare dig inom kort!

Boka ett platsbesök helt utan kostnad - med våra trevliga snickare!

Boka platsbesök