Kontakta våra trevliga snickare i Ockelbo!

Kontakta våra trevliga snickare i Ockelbo!

Välkommen att kontakta vår lokala byggfirma i Ockelbo. Vi är ett otroligt generöst företag som ger fina garantier, konkurrenskraftiga priser och fantastiskt kundbemötande.

Under våra tre år i byggbranschen är vi stolta över att ha byggt upp ett företag som har gott rykte med mycket fina kundrecensioner. Sofia Tano som har anlitat våra snickare i Ockelbo, skriver denna fina recension om oss på vår Facebook-sida

Så otroligt snabba, trevliga och verkligen noggranna. Allt är verkligen helt perfekt och vi är 100% nöjda med deras jobb! Tusen tack! Kommer definitivt anlita er igen 🥳 -Sofia Tano

För oss är det otroligt viktigt att bygga fina kundrelationer

Det gör vi genom att skapa trygghet, ha en tydlig kommunikation samt se till att leverera kvalitet på alla våra byggprojekt.
Våra snickare har alla behörigheter för att anta ditt kommande projekt, det spelar ingen roll om du är ute efter att bygga ett helt nytt hus, renovera ditt kök eller snickra en altan.

Varmt välkommen att kontakta oss för gratis offert och platsbesök! 

Boka ett platsbesök helt utan kostnad - med våra trevliga snickare!

Vårat byggföretag i Ockelbo är ett perfekta bollplanket inför ditt kommande byggprojekt - vi är erfarna, noggranna och håller en nära kunddialog genom hela arbetet. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en av våra duktiga snickare dig inom kort!

Vad säger våra kunder om oss på Spikat & Klart?

M
Snabb respons, mycket bra, sakkunnigt och seriöst bemötande, klara besked med förslag om material och om hur och när arbetet kan utföras. Klar och tydlig offert och avtal. Arbetet startades och avslutades helt enligt avtalad tidsram. Perfekt samordning med övriga hantverkare och bra kontakt och samarbete med kund under arbetets gång. Mycket väl och noggrant utfört arbete till vår fulla belåtenhet.
Matts Håkansson
J
Grymt flexibla, hjälpsamma och snabba när de hjälpte oss inför husförsäljning. Bra kontakt, trevliga och utförde allt med superfint resultat (snabbt också). Tack! Återkommer definitivt till denna firma.
Josefine Smedbakken
S
Så otroligt snabba, trevliga och verkligen noggranna. Allt är verkligen helt perfekt och vi är 100% nöjda med deras jobb! Tusen tack! Kommer definitivt anlita er igen 🥳
Sofia Tano