Renoveringsarbeten

Renoveringsarbeten

Funderar du på att renovera din bostad, genomföra en köksrenovering eller inreda en vind eller källare kan du få professionell hjälp med ditt projekt av skickliga snickare i Ockelbo. Våra hantverkare har en gedigen yrkesutbildning och har varit verksamma i byggbranschen under en lång tid vilket borgar för att arbetet blir utfört med högsta kvalité. Vi kan utföra alla typer av snickeriarbeten och renoveringar men även åta oss uppdrag vid nybyggnation, tillbyggnad och ombyggnation. Du kan kontakta oss på Spikat & Klart Gävleborg för att få mer information om hur våra snickare i Ockelbo kan hjälpa dig med att få dina projekt genomförda med ett proffsigt resultat.

 

Snickeriarbeten och renoveringar

Spikat & Klart Gävleborg utför snickeriarbeten och renoveringar åt privatpersoner och företag i Ockelbo med omnejd. Vi kan åta oss både mindre som större snickeriuppdrag, även hela entreprenader. Ska du bygga nytt eller behöver du renovera din fastighet utvändigt eller invändigt kan våra snickare i Ockelbo hjälpa dig med ditt projekt. Du kan genom formuläret på sidan boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera och lämna råd kring ditt projekt, utan att du förbinder dig för något. Efter besöket kan vi lämna en offert med ett fast pris för ditt uppdrag. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett platsbesök helt utan kostnad - med våra trevliga snickare!

Vårat byggföretag i Ockelbo är ett perfekta bollplanket inför ditt kommande byggprojekt - vi är erfarna, noggranna och håller en nära kunddialog genom hela arbetet. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en av våra duktiga snickare dig inom kort!