Nybyggnationer

Nybyggnationer

Ska du bygga nytt hus är det många moment som ska utföras oavsett om du ska bygga ett hus som är designat av en arkitekt eller om du köper ett nyckelfärdigt hus. Då kan det vara tryggt att anlita ett professionell snickare i Ockelbo som kan ta delar av entreprenaden som exempelvis fasaden, taket, inredning och mycket annat. Spikat & Klart Gävleborg är en snickerifirma som har utbildade och erfarna snickare som kan utföra alla typer av snickeriarbeten i samband med nybyggnation. Vi kan hjälpa dig med nybyggnation av bostadshus eller en mindre byggnad som carport, garage eller en friggebod. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig då du ska bygga nytt.

 

Anlita skickliga snickare i Ockelbo

Spikat & Klart Gävleborg är en snickerifirma som erbjuder byggtjänster till privatpersoner och företag i Ockelbo med omnejd. Våra snickare i Ockelbo är yrkesutbildade och har arbetat inom byggbranschen under många år vilket gör att vi kan åta oss alla typer av snickeriuppdrag. Vi kan hjälpa dig med nybyggnationer, tillbyggnad och ombyggnationer men även renoveringar, såväl invändigt som utvändigt. Du kan boka ett gratis hembesök så att vi kan inspektera ditt byggprojekt, ta del av dina planer och lämna tips och råd kring ditt projekt, utan att du förbinder dig för något. Därefter kan vi lämna en offert med ett fast pris för ditt projekt. 


Fler tjänster vi utför

Boka ett platsbesök helt utan kostnad - med våra trevliga snickare!

Vårat byggföretag i Ockelbo är ett perfekta bollplanket inför ditt kommande byggprojekt - vi är erfarna, noggranna och håller en nära kunddialog genom hela arbetet. Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en av våra duktiga snickare dig inom kort!