Så här fungerar en köksrenovering av en duktig snickare i Ockelbo

Om du funderar på att renovera ditt kök bör du anlita en duktig snickare i Ockelbo. Genom att kontakta oss via vårt kontaktformulär här på hemsidan så får du en gratis offert. Besitter du inte de rätta kunskaperna inom byggeri själv? Så är vårt råd att anlita en snickare.

  • En offert från oss är kostnadsfri
  • Vi ger dig gärna tips om din köksrenovering


Så här går det till när du anlitar snickare i Ockelbo

  1. Ta kontakt med oss via kontaktformuläret här på sidan
  2. ​​Vi bokar in dig på ett hembesök och hjälpa dig med planeringen
  3. Tillsammans diskuterar vi idéer, mäter köket och planerar projektet
  4. Det första vi gör arbetsmässigt är att riva bort det gamla innan det nya materialet levereras 
  5. Efter det påbörjar vi projektet
  6. Vi har alltid ha en tidsplan som vi följer
  7. Efter att vi är färdiga går vi igenom och följer upp projektet
  8. Vi är med andra ord med dig från början till slut


Tips när du ska anlita en snickare för din köksrenovering

När du ska renovera köket kommer du förutom en snickare även behöva andra hantverkare, så som elektriker och rörmokare. Vi har kontakter och försöker alltid att göra projektet så smidigt som  möjligt för våra kunder. Du kommer att behöva göra en massa val under planeringsstadiet och om du vill ha professionella råd får du gärna kontakta oss.

Vi hjälper dig från början till slut

Vårt mål är att göra din köksrenovering så enkelt som möjligt genom att guida dig genom alla steg. Vi är både kompetenta och välutbildade med rätt kunskap för att kunna utföra din köksrenovering. Du kan själv påverka kostnaden med dina materialval samt använda dig av ROT-avdrag för arbetskostnaden. Vi har en gedigen erfarenhet av alla aspekter av köksrenovering.

Planeringen av köksrenoveringen

Du väljer själv om du vill sköta all planering själv eller ta hjälp av våra snickare i Ockelbo. Det handlar om val gällande vitvaror, bänkskivor, köksluckor och mycket mer. Tänk även på de mindre detaljerna så som blandare, handtag och liknande. Vi hjälper dig gärna med planeringen ifall du vill ha assistans, vi har stor koll på trender inom design och heminredning.